Search results for "Bai Ling"
Game of Assassins (The Gauntlet) (2013)

Game of Assassins (The Gauntlet) (2013)

Game of Assassins (The Gauntlet) (2013)
IMDb: 5.9
80 min

Pesë të panjohur zgjohen në një kështjellë të zhytur thellë nën tokë. Nuk kanë as ushqim, as ujë dhe nuk mbajnë mend si kanë përfunduar aty. Dhe s’kanë as rrugëdalje….

Country: 
Genre: Adventure, Horror
Taxi 3 (2003)

Taxi 3 (2003)

Taxi 3 (2003)
IMDb: 5.8
84 min

Emilien dhe Danieli çuditërisht do të bëhen të dy baballarë, mirëpo bashkë duhet të kapin një bandë babagjyshësh.

Country: 
Genre: Action, Comedy