Search results for "Barry Pearl"
Grease (1978)

Grease (1978)

Grease (1978)
IMDb: 7.2
110 min

Vajza e mirë Sendi dhe Dani u dashuruan gjatë verës. Papritur zbulojnë se janë në të njëjtën shkollë të mesme, a do të jenë në gjendje të rindërtojnë romancën e…

Country: 
Genre: Romance