Search results for "Ben Foster"
Hustle (2022)

Hustle (2022)

Hustle (2022)
IMDb: 7.3
117 min

Një skaut basketbolli zbulon një lojtar fenomenal lojërash rruge ndërsa është në Spanjë dhe e sheh shansin si mundësinë e tij për t’u rikthyer në NBA.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, NETFLIX
30 Days of Night (2007)

30 Days of Night (2007)

30 Days of Night (2007)
IMDb: 6.6
113 min

Në Barrou të Alaskës, dielli nuk del për 30 ditë të tëra në stinën e dimrit. Kur qyteti ul qepenat, shumica e njerëzve që vendosën të qëndrojnë, vriten në mënyrë…

Country: 
Genre: Horror, Thriller
HD Kill Your Darlings (2013)

Kill Your Darlings (2013)

Kill Your Darlings (2013)
HD
IMDb: 6.5
104 min

Një vrasje ne vitin 1944 bashkon se bashku 3 poetet me te medhenj te “brezit te mundur” : Allen Ginsberg, Jack Kerouac dhe William Burroughs.

Country: