Search results for "Ben Hardy"
6 Underground (2019)

6 Underground (2019)

6 Underground (2019)
IMDb: 6.2
127 min

Një grup luftëtarësh varrosën të shkuarat e tyre dhe do përpiqen të ndryshojnë botën. Ata do mundohen të realizojnë një grusht shteti ndaj një shteti diktatorial dhe udhëheqësit të tij…

Country: