Search results for "Dolph Lundgren"
Hard Night Falling (2019)

Hard Night Falling (2019)

Hard Night Falling (2019)
IMDb: 4.4
85 min

Një agjent i Interpolit duhet të luftojë një shef të pamëshirshëm të krimit dhe mercenarët e tij, që kanë marrë pengje disa njerëz, në vilën e një pasaniku italian. Në…

Country: 
Genre: Action, Thriller
HD Battle of The Damned (2013)

Battle of The Damned (2013)

Battle of The Damned (2013)
HD
IMDb: 4.5
88 min

Pas një shpërthimi viral vdekjeprurës, ushtari i ushtrisë private, Maks Getling, drejton një grusht të mbijetuarish dhe një bandë rrobotësh fundërrima kundër një ushtrie të infektuarish.

Country: