Search results for "Earl Boen"
The Terminator Remastered (1984)

The Terminator Remastered (1984)

The Terminator Remastered (1984)
IMDb: 8.0
107 min

Një vrasës robot nga e ardhmja post-apokaliptike udhëton prapa në kohë për të eliminuar një kameriere, biri i së cilës do të rritet dhe do të çojë njerëzimin në një…

Country: 
Terminator 3 Rise of the Machines (2003)

Terminator 3 Rise of the Machines (2003)

Terminator 3 Rise of the Machines (2003)
IMDb: 6.3
109 min

Arnold Schwarzenegger ne Rolin e nje ushtari Robot nga e ardhmja i cili udheton per ne toke. Misoni i tij te mbroje nje Djalosh 20 vjecar dhe gruan e tij…

Country: