Search results for "Eddie Baroo"
Judy & Punch (2019)

Judy & Punch (2019)

Judy & Punch (2019)
IMDb: 6.1
105 min

Në qytetin e Bregdetit, Xhudi dhe Panç përpiqen të rikthejnë në skenë shfaqjen e tyre me marioneta. Shfaqja arrin suksesin për shkak të talentit të Xhudit, por ambicia e tepruar…

Country: