Search results for "Elisha Cuthbert"
House of Wax (2005)

House of Wax (2005)

House of Wax (2005)
IMDb: 5.4
113 min

Një grup adoleshentësh bllokohen pa dashje në një muze të çuditshëm dylli dhe duhet të luftojnë për mbijetesë për mos t’u bërë statujat e radhës…

Genre: Drama, Horror
My Sassy Girl (2008)

My Sassy Girl (2008)

My Sassy Girl (2008)
IMDb: 6.3
92 min

Një djalë i ri me jetën e planifikuar joshet, afrohet dhe braktiset nga një vajzë e pakuptueshme.

Country: 
Genre: Comedy, Romance