Search results for "Emil Mandanac"
Queen Marie of Romania (2019)

Queen Marie of Romania (2019)

Queen Marie of Romania (2019)
IMDb: 8.2
110 min

Çdo shpresë e Rumanisë së shkatërruar nga Lufta e Parë Botërore dhe të zhytur në polemika politike, ka mbetur në duart e mbretëreshës së saj. Misioni i mbesës së mbretëreshës…

Country: 
Genre: Drama, History