Search results for "Emma Nelson"
Where’d You Go, Bernadette (2019)

Where’d You Go, Bernadette (2019)

Where’d You Go, Bernadette (2019)
IMDb: 6.5
109 min

Ish-arkitektja e talentuar Bernadet Foks duket se i ka të gjitha: një shtëpi të bukur në Siatëll, një burrë të suksesshëm e të dashur dhe një vajzë adoleshente, nxënëse e…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Mystery