Search results for "Emma Thompson"
Dolittle (2020)

Dolittle (2020)

Dolittle (2020)
IMDb: 5.6
101 min

Një mjek që mund të flasë me kafshët, fillon një aventurë për të gjetur një ishull legjendar me një nxënës të ri dhe një ekuipazh me kafshëve shtëpiake të çuditshme.

Country: