Search results for "Ernst Stötzner"
Isi & Ossi (2020)

Isi & Ossi (2020)

Isi & Ossi (2020)
IMDb: 6.6
113 min

Për të realizuar ëndrrat e tyre të kuzhinës dhe boksit, vajza e një bilioneri krijon një aleancë përfituese nga të dy krahët me djalin e një nëne beqare në vështirësi.

Country: 
Genre: Comedy, Romance