Search results for "Essie Davis"
Nitram (2021)

Nitram (2021)

Nitram (2021)
IMDb: 7.2
112 min

Ngjarjet që çuan nëmasakrën në Portin “Artur” në 1996 në Tasmanianë një përpjekje për të kuptuar pse dhe si ndodhi mizoria.

Country: 
Genre: Drama, Thriller