Search results for "Ethan Mitchell"
Death Valley (2021)

Death Valley (2021)

Death Valley (2021)
IMDb: 4.3
91 min

Dy ushtarë punësohen për të shpëtuar një shkencëtare të burgosur në një bunker të Luftës së ftohtë. Ata rrezikojnë jetën e tyre kur sulmohen nga një krijesë e panjohur dhe…

Country: 
Genre: Action, Horror