Search results for "Ewen Bremner"
Black Hawk Down (2001)

Black Hawk Down (2001)

Black Hawk Down (2001)
IMDb: 7.7
144 min

Frymëzuar nga ngjarjet e vërteta. 123 ushtar të zgjedhur amerikan do ti kapin 2 nënkolonel Somales, të cilët gjinden në një situate të rënd të luftës duke luftuar me shumë…

Country: 
Genre: Action, History, War
HD AVP: Alien vs. Predator (2004)

AVP: Alien vs. Predator (2004)

AVP: Alien vs. Predator (2004)
HD
IMDb: 5.6
101 min

Gjatë një ekspedite arkeologjike në Bouvetøya të Islandes në Antarktik, një ekip arkeologësh dhe shkencëtarë të tjerë e gjejnë veten të kapur në një betejë mes dy legjendave.

Country: