Search results for "Fatih Artman"
Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler

Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler

Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler
IMDb: 6.1
96 min

Historia e Azizit që vuan nga kriza ekzistenciale në kërkim të rinisë. Ai nuk është i lumtur me punën dhe jetën e tij private që është rrënuar nga motra e…

Country: 
Genre: Comedy, Drama
Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar
IMDb: 7.1
114 min

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët…

Country: 
Genre: NETFLIX, Turk