Search results for "Federico Torre"
The Two Popes (2019)

The Two Popes (2019)

The Two Popes (2019)
IMDb: 7.7
125 min

Pas mureve të Vatikanit, papa Benedikt dhe papa i ardhshëm Françesko duhet të gjejnë një pikë të përbashkët për kishën katolike.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, History