Search results for "Fikret Kuşkan"
Miracles Of Love – Mucize 2 Ask (2019)

Miracles Of Love – Mucize 2 Ask (2019)

Miracles Of Love – Mucize 2 Ask (2019)
IMDb: 6.7
129 min

Një dramë turke e vendosur në vitet 1960. Azizi, një burrë me të meta fizike e gjen veten në përpjekje për të sistemuar martesën me Mizgin, pavarësisht vështirësive dhe opinionit,…

Country: 
Genre: Drama