Search results for "François Civil"
The Stronghold (2020) a.k.a BAC Nord

The Stronghold (2020) a.k.a BAC Nord

The Stronghold (2020) a.k.a BAC Nord
IMDb: 6.9
105 min

Një brigadë policie punon në lagjet e rrezikshme veriore të Marsejës, ku niveli i krimit është më i lartë se kudo tjetër në Francë.

Country: 
Genre: NETFLIX, Thriller
Made in France (2015)

Made in France (2015)

Made in France (2015)
IMDb: 6.2
89 min

Pas sulmeve të tmerrshme terroriste në Paris ky thriller investigues të zhyt në grupet ekstremiste myslimane qërriten në shtetet perëndimore dhe mund të sulmojnë nga momenti në moment.

Country: 
Genre: Crime, Drama, Thriller