Search results for "Frank Grillo"
Hell on the Border (2019)

Hell on the Border (2019)

Hell on the Border (2019)
IMDb: 5.5
106 min

Arkansas, viti 1875. Pasi qëlloi 5 burra për të shpëtuar një gjykatës dhe më pas të hynte në Territorin Indian pas një banditi vdekjeprurës, Bes Rivs bëhet marshalli i parë…

Country: 
Black and Blue (2019)

Black and Blue (2019)

Black and Blue (2019)
IMDb: 5.7
108 min

Një police e re duhet të përballet me identitetin e saj si zezake dhe me profesionin e saj kur sheh dy policë të korruptuar që kryejnë vrasje.

Country: