Search results for "Füsun Demirel"
Love Me Instead (2021) a.k.a. Beni Çok Sev

Love Me Instead (2021) a.k.a. Beni Çok Sev

Love Me Instead (2021) a.k.a. Beni Çok Sev
IMDb: 7.0
124 min

Një ditë, Sedati, një gardian në burgun e Konias, merr detyrn për të shoqëruar Musain, një të burgosur që ka marrë 1 ditë leje, për të shkuar në vendlindjen e…

Country: 
Genre: Drama, NETFLIX
Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law
IMDb: 5.7
118 min

Idetë e Gizemit dhe Sulltanes për martesën janë të ndryshme, por tashmë ato janë kunata dhe kjo mjafton, për të hyrë në një garë pa kufij me njëra-tjetrën.

Country: 
Genre: Comedy, NETFLIX