Search results for "Gemma Jones"
Rocketman (2019)

Rocketman (2019)

Rocketman (2019)
IMDb: 7.4
121 min

Historia e këngëtarit Elton Xhon, e sjellë në dritën e famës, parasë, dashurisë, varësisë dhe dështimit. Pasi fillon të luajë në piano që i vogël, Rexhinaldi njihet me Xhon Reidin,…

Country: 
Genre: Drama