Search results for "Gene Hackman"
Behind Enemy Lines (2001)

Behind Enemy Lines (2001)

Behind Enemy Lines (2001)
IMDb: 6.4
106 min

Një marinës është qëlluar mbi territorin e armikut dhe është ndjekur pa mëshirë nga një zbatues i policisë sekrete dhe trupat kundërshtare. Ndërkohë oficeri komandues i tij shkon kundër urdhrave…

Country: