Search results for "Gerry Bednob"
Zack and Miri Make a Porno (2008)

Zack and Miri Make a Porno (2008)

Zack and Miri Make a Porno (2008)
IMDb: 6.5
101 min

Shokët gjatë gjithë jetës Zaku dhe Miri kërkojnë të zgjidhin problemet e tyre financiare duke bërë së bashku një film të rritur. Ndërsa kamerat punojnë, ata fillojnë të ndiejnë se…

Country: 
Genre: Comedy