Search results for "Gilles Marini"
All I Wish (2017)

All I Wish (2017)

All I Wish (2017)
IMDb: 5.1
94 min

Një stiliste aspiron të gjejë suksesin në profesion dhe në dashuri. Historia ndërpritet një herë në vit, gjithmonë në të njëjtën datë: në ditëlindjen e saj.

Country: 
Genre: Comedy, Romance