Search results for "Greg Germann"
Sweet November (2001)

Sweet November (2001)

Sweet November (2001)
IMDb: 6.7
119 min

“Nëntor i ëmbël” : Një burrë i dhënë pas punës dhe një grua jo e zakontë bien dakord për një marrëdhënie me afat të shkurtër. Gjatë asaj kohe ajo do…

Country: 
Genre: Drama, Romance