Search results for "Ha Jung-woo"
Ashfall (2019)

Ashfall (2019)

Ashfall (2019)
IMDb: 6.4
130 min

Një vullkan që qëndronte i heshtur, shpërthen papritur duke shkaktuar dëme të mëdha në Korenë e Jugut dhe në Korenë e Veriut. Një profesor universiteti, harton një plan të çmendur…

Country: