Search results for "Halit Özgür Sarı"
Last Summer a.k.a. Geçen Yaz (2021)

Last Summer a.k.a. Geçen Yaz (2021)

Last Summer a.k.a. Geçen Yaz (2021)
IMDb: 6.3
101 min

Gjatë pushimeve verore në një qytet buzë detit, 16-vjeçari Deniz, kërkon afeksionin e dashurisë së fëmijërisë së tij dhe noton në një trekëndësh dashurie.

Country: