Search results for "Héctor Elizondo"
Love in the Time of Cholera (2007)

Love in the Time of Cholera (2007)

Love in the Time of Cholera (2007)
IMDb: 6.4
139 min

Një rrëfim përjetësie. Një rrëfim për dashurinë që sfidon kohën, plakjen dhe vdekjen. Një rrëfim, ku pritja merr kuptim dhe jeta nuk njeh limite. Bazuar në romanin me të njëjtin…

Country: 
Genre: Drama, Romance