Search results for "Helen Joo Lee"
Teacher (2019)

Teacher (2019)

Teacher (2019)
IMDb: 7.2
100 min

Xhejmsi, mësues i shkollës së mesme, i munduar nga e kaluara e vështirë dhe nga e tashmja e paqëndrueshme, kalon caqet, për të mbrojtur nxënësit e tij nga bullizmi. Kush…

Country: 
Genre: Drama