Search results for "Ian McKellen"
Cats (2019)

Cats (2019)

Cats (2019)
IMDb: 2.8
110 min

Një grupim macesh që quhen Xhelliket duhet të vendosin një herë në vit cili pasardhës do shkojë në Hivsajd Lejër dhe do kthehet në jetën Xhellike të re.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Fantasy