Search results for "İrem Sak"
Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler

Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler

Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler
IMDb: 6.1
96 min

Historia e Azizit që vuan nga kriza ekzistenciale në kërkim të rinisë. Ai nuk është i lumtur me punën dhe jetën e tij private që është rrënuar nga motra e…

Country: 
Genre: Comedy, Drama