Search results for "Jacky Ido"
Lockout (2012)

Lockout (2012)

Lockout (2012)
IMDb: 6.1
95 min

Një njeri i dënuar gabimisht për komplot dhe spiunazh kundër SHBA-së, i është ofruar lirimi në këmbim të shpëtimit të vajzës së presidentit nga revolta e një burgu e kontrolluar…

Country: