Search results for "Paul de Gelder"
Seaspiracy (2021)

Seaspiracy (2021)

Seaspiracy (2021)
IMDb: 8.2
89 min

Një i apasionuar pas jetës në oqean, vendos të dokumentojë dëmin që njerëzimi i bën specieve detare dhe zbulon korrupsionin alarmues global.

Country: