Search results for "Paul Rudd"
Ghostbusters: Afterlife (2021)

Ghostbusters: Afterlife (2021)

Ghostbusters: Afterlife (2021)
IMDb: 7.4
124 min

Kur një nënë e vetmuar dhe dy fëmijët e saj shpërngulen në një qytet të ri, këta të fundit zbulojnë se kanë një lidhje me Ghostbusters-at origjinalë dhe trashëgiminë sekrete…

Country: