Search results for "Paul Walter Hauser"
Richard Jewell (2019)

Richard Jewell (2019)

Richard Jewell (2019)
IMDb: 7.6
131 min

Një roje sigurie, Richard Jeuell, shpëton mijëra jetë nga shpërthimi i një bombe në Lojërat Olimpike të vitit 1996, por më pas i duhet të përballet me shtypin dhe FBI-në…

Country: 
Genre: Drama