Search results for "Pavel Tabakov"
The Conquest of Siberia (2019)

The Conquest of Siberia (2019)

The Conquest of Siberia (2019)
IMDb: 5.0
108 min

Oficeri i ri, Ivan Demarin, dërgohet me shërbim në thellësi të Siberisë. Aty, Ivani takon dashurinë e tij të parë dhe së bashku me regjimentin e tij nisen me mision…

Country: 
Genre: Drama, History