Search results for "Peter Berg"
HD Lions for Lambs (2007)

Lions for Lambs (2007)

Lions for Lambs (2007)
HD
IMDb: 6.2
92 min

Një dramë, e fuksuar në Afganistan të cilit jan dërguar një kongresmen, një gazetar dhe një profesor , një ngjarje e përfshir mes 2 ushtrive dhe armiqev të përcaktuar në…

Country: