Search results for "Peter O'Toole"
One Night with the King (2006)

One Night with the King (2006)

One Night with the King (2006)
IMDb: 6.2
123 min

Në vitet biblike, një vajzë maskon origjinën e saj çifute kur mbreti persian Kserksi vjen për të kërkuar një nuse të re në mesin e nënshtetasve të tij. Dhe këtu…

Country: 
Genre: Drama