Search results for "Pierfrancesco Favino"
Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife

Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife

Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife
IMDb: 6.4
100 min

Të martuar prej dhjetë vitesh, dhe në krizë të plotë, një çift mendon për divorcin. Por pas një eksperimenti shkencor të dështuar, ata papritmas e gjejnë veten brenda trupit të…

Country: 
Genre: Comedy
The Traitor (2019) a.k.a Il Traditore

The Traitor (2019) a.k.a Il Traditore

The Traitor (2019) a.k.a Il Traditore
IMDb: 7.2
145 min

(Bazuar në ngjarje të vërteta) Jeta reale e Tomaso Busketës, i quajtur ndryshe “bosi i dy botëve”, i cili i bë informatori i parë i mafies, në Sicilinë e viteve…

Country: 
Genre: Crime, Drama