Search results for "Reid Scott"
Black and Blue (2019)

Black and Blue (2019)

Black and Blue (2019)
IMDb: 5.7
108 min

Një police e re duhet të përballet me identitetin e saj si zezake dhe me profesionin e saj kur sheh dy policë të korruptuar që kryejnë vrasje.

Country: