Search results for "Rob Morgan"
The Last Black Man in San Francisco (2019)

The Last Black Man in San Francisco (2019)

The Last Black Man in San Francisco (2019)
IMDb: 7.3
121 min

Përpjekjet e një të riu me ngjyrë për të rimarrë shtëpinë e fëmijërisë së tij, një shtëpi tashmë e shtrenjtë e stilit viktorian, në një lagje të San Franciskos.

Country: 
Genre: Drama, NETFLIX
Don’t Look Up (2021)

Don’t Look Up (2021)

Don’t Look Up (2021)
IMDb: 7.3
138 min

Dy astronomë duhet të dalin në media dhe të paralajmërojnë njerëzit se një kometë po i drejtohet Tokës.

Country: