Search results for "Robert John Burke"
Safe (2012)

Safe (2012)

Safe (2012)
IMDb: 6.5
94 min

Mei, një vajzë e vogël mendja e së cilës mban një kod numerik të paçmueshëm, e gjen veten të ndjekur nga Triada, Mafia ruse dhe policia e korruptuar e Nju…

Country: 
Intrusion (2021)

Intrusion (2021)

Intrusion (2021)
IMDb: 5.2
92 min

Një grua lëviz një një qytet të vogël me bashkëshortin e saj, por ajo tronditet kur shenjëstrohet për një pushtim në shtëpi.

Country: 
Genre: NETFLIX, Thriller