Search results for "Robert Pattinson"
The Lighthouse (2019)

The Lighthouse (2019)

The Lighthouse (2019)
IMDb: 8.2
109 min

Historia e rojes së farit dhe ndihmësit të tij të ri i cili e ka të ndaluar të ngjitet lart tek drita. Të ngecur në shkëmbin ku ndodhet fari kurioziteti…

Country: 
Genre: Drama, Fantasy, Horror