Search results for "Robin de Jesús"
Tick, Tick… Boom! (2021)

Tick, Tick… Boom! (2021)

Tick, Tick… Boom! (2021)
IMDb: 7.6
115 min

Në prag të ditëlindjes së tij të 30-të, një kompozitor i ri premtues teatri lundron dashurinë, miqësinë dhe presionet e jetës si artist në qytetin e Nju Jorkut.

Country: 
Genre: Drama