Search results for "Robin Shou"
HD Beverly Hills Ninja (1997)

Beverly Hills Ninja (1997)

Beverly Hills Ninja (1997)
HD
IMDb: 5.5
88 min

Djali i bardhë jetim gjendet nga një fis ninxha, si një foshnje në thesar të braktisur dhe u rrit prej tyre. Haru kurrë nuk u përputh me kulturën e tyre…

Country: 
Genre: Action, Comedy