Search results for "Roman Mitichyan"
Trauma Center (2019)

Trauma Center (2019)

Trauma Center (2019)
IMDb: 5.1
87 min

E vetmuar dhe e bllokuar në një repart izolimi spitalor të mbyllur, një grua e re e dëmtuar duhet t’i shpëtojë dy vrasësish të cilët i janë pas të vetmes…

Country: 
Genre: Action, Thriller