Search results for "Rumle Kærså"
Hacker (2019)

Hacker (2019)

Hacker (2019)
IMDb: 5.2
97 min

Benjamini 13-vjeçar ka të njëjtin pasion, si e ëma, rreth teknologjisë dhe kibernetikës. Duke bërë hacker-in në jetimoren ku jeton, ngatërrohet me dosje sekrete shtetërore dhe zbulon të vërteta tronditëse…

Country: 
Genre: Action, Family