Search results for "Sage Irvine"
The Novice (2021)

The Novice (2021)

The Novice (2021)
IMDb: 7.4
94 min

Një studente e vitit të parë i bashkohet universitetit të vozitjes dhe fiksohet fizikisht dhe psikologjikisht te jetë më e mira, pavarësisht çmimit që duhet të paguaj.

Country: 
Genre: Drama, Thriller