Search results for "Sam Heughan"
When the Starlight Ends (2016)

When the Starlight Ends (2016)

When the Starlight Ends (2016)
IMDb: 5.6
85 min

Një shkrimtar duhet të zgjedhë midis punës së tij dhe dashurisë. Vite më pas, ai hedh sytë prapa për të parë nëse bëri zgjedhjen e duhur.

Country: 
Genre: Uncategorized
Bloodshot (2020)

Bloodshot (2020)

Bloodshot (2020)
IMDb: 7.5
109 min

Rei Gerrison (Vin Diesel), një ushtar i vdekur, risillet në jetë me superfuqi prej një doktori të dyshimtë me qëllime të këqija.

Country: